logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
[email protected]

Follow us

Follow Me

Egy játék és egy vallomás, avagy hogyan, és miért váltottam Squeezy-ről Tailwind-re?

Egy játék és egy vallomás, avagy hogyan, és miért váltottam Squeezy-ről Tailwind-re? Tavaly ősszel új forgalmazója lett a Squeezy-nek, így a régi szerződésem megszűnt (köszi mindent Roland!), az új forgalmazóval, a Sarkcsillaggal bár beszélgettem a támogatásról, de nem írtam alá náluk.
A senki földjén voltam, amikor a Tailwindes srácok rámírtak: “Csanya, nyomozásügyileg, veled most mi a helyzet?” Addigra persze már túl voltam a kóstolókon, és tudtam, hogy prima a cucc. Leírtam nekik, hogy mennyi Endurance Fuel-re és Recovery Mix-re van szükségem, ők meg lelkesen visszaírtak, hogy “szívesen látunk a csapatban“. A kereslet és a kinálat ismét találkozott. Ez volt a hogyan, de még nem válaszoltam a miért kérdésre!
Egyrészt az edzéseimen 99%-ban csupán némi szénhidrátra és elektrolitra van szükségem (ezt tökéletesen tudja az Endurance Fuel), edzés után közvetlenül egy fehérje turmixal jutalmazom magam (megmondom őszintén, hogy a Recovery Mix-nél finomabbat meg még nem ittam).
Másrészt láttam, hogy NedyBali mellett már Squeezy támogatott lett Vadas József- Ultra Trailrunner & Nurse és Borza Helga – runstoppable is, szóval a brand jó kezekben van.
Harmadrészt Daniel és Gabor azt mondták: “It’s all you need. Really” én meg hiszek nekik. 🙂
És most jöjjön a játék! Írd kommentbe “Squeezy Sport Nutrition Magyarország”, vagy “Tailwind Nutrition Hungary” (Attól függően, hogy melyik nyereményre hajtasz. Ha mindkettő bejön, akkor két külön kommentet írj!)
A játékban egy ilyet :
és egy ilyet:
sorsolok ki.
A játék 2024. július 10. 20:00-ig tart.
Sorsolás 2024. július 10. 20:05.
A nyereményeket Fox poston keresztül kapják meg a nyertesek.